Opinie

OPINIE

    positive review  Świetny kontakt, optymalny dobór oferty ubezpieczeniowej dopasowany indywidualnie pod potrzeby klienta. Zaangażowanie oraz obsługa na najwyższym możliwym poziomie.

    Adrian Sitek Avatar Adrian Sitek
    June 29, 2020

    positive review  Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu! Mimo młodego wieku, duża wiedza i doświadczenie i co najważniejsze - zaangażowanie w obsługę klienta. Gorąco polecam!

    Adrian Kucharski Avatar Adrian Kucharski
    January 7, 2020

    positive review  Znam Korzystam i Polecam oczywiście! Zaangażowanie, wiedza i indywidualne podejście do Klienta - ceni się to bardzo. Każda oferta dopasowana pod potrzeby moje i mojej rodziny.

    Asia Mićka Avatar Asia Mićka
    March 3, 2021

    positive review  Profesjonalizm, rewelacyjna obsługa,pomoc na każdym etapie zawierania ubezpieczenia jak również obsługi szkody.Polecam w 100%

    Agnieszka Przybyłek Avatar Agnieszka Przybyłek
    March 25, 2021

    positive review  Pełen profesjonalizm i super kontakt! Bardzo polecam

    Radosław Babiuch Avatar Radosław Babiuch
    February 13, 2020

    positive review  Świetne podejście - Sebastian pomógł mi ze wszystkim gdy przytrafił się uraz. Nigdy wcześniej nie byłem w takiej sytuacji i nie miałem pojęcia nawet w jaki sposób to zgłosić firmie ubezpieczeniowej. Dzwoniłem z każdą drobnostką, na każde pytanie dostałem dokładną odpowiedź i zostałem pokierowany przez cały proces aż do otrzymania odszkodowania i zamknięcia szkody. Serdecznie dziękuję za taką pomoc i ze swojej strony polecam każdemu kto szuka ubezpieczenia👌

    Konrad Powała Avatar Konrad Powała
    August 10, 2020

    positive review  Świetne ubezpieczenia zawsze wywiązujące się ze swojej oferty przy najwyższej jakości obsłudze i zaangażowaniu. Jak najbardziej polecam!

    Bartosz Szcząber Avatar Bartosz Szcząber
    June 2, 2020

    positive review  Pełen profesjonalizm, świetny kontakt i wyczerpujące odpowiedzi na każde pytanie. Polecam 👍

    Dominik Czerny Avatar Dominik Czerny
    September 2, 2020

    positive review  Szybki kontakt i pełny profesjonalizm w załatwieniu wszystkich szczegółów sprawy. Zdecydowanie na plus!!

    Sebastian Pączko Avatar Sebastian Pączko
    March 26, 2021

    positive review  Wysoki profesjonalizm i zaangażowanie w każdej sprawie

    Marcel Grochla Avatar Marcel Grochla
    April 14, 2021

    positive review  Świetny kontakt, profesjonalizm, dobre ubezpieczenie w razie zdarzenia wszytko wytłumaczone. Polecam

    Daniel Janota Avatar Daniel Janota
    September 8, 2020

    positive review  Korzystam z ubezpieczeń od kilku lat, z czystym sumieniem mogę polecić Sebastiana każdemu. Wszystkie oferty dostosowane indywidualnie do potrzeb, zaangażowanie oraz kontakt na najwyższym poziomie. Polecam !

    Sławek Góra Avatar Sławek Góra
    March 27, 2021

    positive review  Super kontakt i bardzo wiarygodny facet. Jeśli chodzi o ubezpieczenia to korzystam od kilku lat. Polecam 👍

    Darek Wilk Avatar Darek Wilk
    January 7, 2020

    positive review  Super kontakt, świetna polisa ubezpieczenia na życie. Miałem okazje skorzystać z wypłaty świadczenia, pieniądze pojawiły się na koncie na drugi dzień. Jak dla mnie 10/10!

    Wiktor Ivan Kołodziej Avatar Wiktor Ivan Kołodziej
    June 2, 2020

    positive review  Pełen profesjonalizm, sprawy załatwiane od ręki, w ekspresowym tempie. Niejedno ubezpieczenie prowadzi mi Sebastian i na pewno nie ostatnie! Dobrze doradzi, pomoże, w nagłych wypadkach od razu działa! Polecam!

    Asia Sawczuk Avatar Asia Sawczuk
    March 22, 2021

    positive review  Spora wiedza, bardzo dobre produkty, wszystko wytłumaczone od A do Z. W momencie urazu kompleksowa i fachowa pomoc. Jestem bardzo zadowolony z oferty. Gorąco polecam!

    Patryk Karolczyk Avatar Patryk Karolczyk
    January 7, 2020

    positive review  Jeżeli chodzi o Pana Sebastiana to wysokiej klasy specjalista o dużej wiedzy i doświadczeniu. Z profesjonalnym i indywidualnym podejściem do każdego klienta. Bardzo dobra współpraca i zaangażowanie ze strony Pana Sebastiana. Jeśli chodzi o ubezpieczenia to korzystam od kilku lat, dlatego bardzo polecam każdemu kto szuka ubezpieczenie 👏👍

    Mariusz Suwaj Avatar Mariusz Suwaj
    April 15, 2021

    positive review  serdecznie polecam ! 🙂 pełen profesjonalizm! Sebastian zawsze jest gotowy pomóc, załatwić co potrzeba i ma bardzo dużą wiedzę opartą na doświadczeniu 🙂 polecam i napewno jeszcze nie raz skorzystam z pomocy Sebastiana 🙂

    Marta Krzywicka Avatar Marta Krzywicka
    March 16, 2021

    positive review  Od momentu doznania kontuzji do wypłaty odszkodowania sprawa poprowadzona wzorowo. Polecam!

    Dawid Poppe Avatar Dawid Poppe
    January 29, 2021

    positive review  Zaczęliśmy od ubezpieczenia sportowego naszych chłopaków, potem doszły polisy na życie, ubezpieczenia aut. Od 3lat śmiało mogę powiedzieć, że mam swojego doradcę ubezpieczeniowego. Fachowo i konkretnie. Polecam !

    Rafał Mićka Avatar Rafał Mićka
    March 7, 2021

    positive review  Wzorowe podejście do klienta, pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie! Bardzo dobry kontakt podczas każdego etapu prowadzenia sprawy. Szybka weryfikacja dokumentacji potrzebnej do zgłoszenia wniosku o odszkodowanie. Sprawa zakończona sukcesem ,z ekspresową wypłatą odszkodowa! Polecam!

    Janusz Goniwiecha Avatar Janusz Goniwiecha
    December 22, 2020

    positive review  Profesjonalne podejście do klienta, bardzo szybkie załatwianie formalności i skrupulatna pomoc w wypełnianiu papierologii. Bardzo dobry kontakt przez cały okres trwania ubezpieczeń. Zdecydowanie polecam!

    Mateusz Gleń Avatar Mateusz Gleń
    October 21, 2020

    positive review  Znam, korzystam, polecam! Rzetelnie i z bogatą wiedzą w zakresie ubezpieczeń

    Damian Jerominek Avatar Damian Jerominek
    January 15, 2020

Jak pracuję?

Jestem profesjonalistą, którego cechuje rzetelność, uczciwość, szacunek oraz innowacyjne podejście.
Jako cel stawiam sobie zapewnienie jak najwyższej jakości usług moim klientom.

1.

Skontaktuj
się ze mną!

+48 730 298 777
sebastian.radek@mbmi.pl

2.

Analiza Potrzeb
Klienta

Dzięki specjalizacji i doświadczeniu w poszczególnych branżach, każdy proces obsługi klienta rozpoczynam od analizy potrzeb i weryfikacji posiadanych produktów.

3.

Doradztwo

Przygotowanie spersonalizowanej oferty na podstawie informacji otrzymanych z analizy.

4.

Nawiązanie
współpracy

Zawarcie umowy z szczegółowym wyjaśnieniem zakresu oferty oraz bieżąca współpraca przy wszystkich Twoich polisach.

ZADZWOŃ LUB UMÓW SIĘ
NA BEZPŁATNĄ KONSULTACJĘ

PARTNERZY

 

KONTAKT

 

Sebastian Radek

  +48 730 298 777      sebastian.radek@mbmi.pl

MBMI Group SP. Z O.O. SP. K.
ul. Plac Sienkiewicza 6, 42-700 Lubliniec
NIP: 575 189 54 31
Regon: 380202746